Bir Sayfa Seçin

 Akıllı Ev Kullanım Alanları

  Okuma Süresi: 4 Dakika

Akıllı ev kullanım alanları

Akıllı sistemler, sadece evlerde değil tüm yaşam alanlarında kullanılan konfor ve keyif tasarımlarıdır. Akıllı ev kullanım alanları, güvenlik unsurları ve otomasyon sistemleriyle geliştirilen teknik özellikleriyle sektörel olarak kullanılmaktadır. Turizm işletmelerinden eğitim kurumlarına, özel şirket binalarından askeri ve ticari alanlara dek, pek çok yaşam alanında kullanılmaktadır.

Kontrol mekanizması, güvenlik donanımları, alarm sistemleri ve geçiş kontrol gibi iç kategorileri ile pek çok alanda tercih edilen sistemlerdir.

Gelişmiş özellikleri sayesinde yaşam konforunuzun üst seviyelere çıkmasına yardımcı olan TİS Akıllı Ev Sistemlerinde aydınlatma, perde-panjur kontrolü ve oda sıcaklığını kontrol etme gibi özellikleri bulunur. Kullanışlı ara yüzü sayesinde her yaşa hitap eden kullanıcı dostu kullanım sağlıyor. TİS Akıllı Sistemler mimari tasarım açısından da görsel şıklığı ile ön planda yer alıyor.

Akıllı Ev Sistemlerin bir de avantajlarını görelim! En önemli faktör olarak güvenlik prosedürleri, akıllı ev kullanım alanları için kapsam sağlar. Kamera güvenlik sistemleri ve alarm sistemleri ile 7/24 güvenlik sağlayan otomasyon sistemleri, giriş kontrol özellikleri ile üst seviye konfor sağlar. Kişisel yaşam alanlarında rahatlık sağlayan sistemler” zaman faktörü” nedeniyle tercih edilir ve avantaj sağlar.

İstenilen zamanda konfor entegrasyonu sağlaması, elektronik aygıt ve cihazların istenilen zamanda hazır olması ve uzaktayken bile kontrol edilebilir olmaları, akıllı ev sistemlerinin avantajları arasındadır.

Akıllı Ev Kullanım Alanları Nelerdir?

Otomasyon sistemleri ve akıllı ev kullanım alanları, tercih edilen teknolojilere bağlı olarak senkronize edilir. Perde sistemleri, iklimlendirme ve soğutma sistemleri, ısıtma sistemleri, ses sistemleri, geçiş kontrol sistemleri, alarm güvenlik sistemleri, otopark otomasyon sistemleri gibi oldukça geniş bir yelpaze sunan akıllı ev kombinasyonları, kullanılan cihazlara göre işlev sağlar.

TV kontrol sistemlerinden, müzik yayın sistemlerine dek istenilen pek çok elektronik tasarımda entegre edilebilmektedir. Otomatik kahve makinelerinden, ışıklandırma sistemlerine dek elektrikle çalışan tüm elektronik makine ve cihazlarda kullanım olanağı sunar.

TİS’de Akıllı ev kombinasyonları yaşam alanlarının sadece iç kısımlarını değil, dış alanlarına da konfor ve güvenlik sağlayan sistemlerdir. Geliştirilmiş yazılımlar, modern teknolojiler ve opsiyonel kullanım avantajları ile güvenlik sistemleri olarak kullanılmaktadır.

9

Kaynak: TİS Türkiye