Bir Sayfa Seçin

Enerji tasarrufu Cihazı

  Okuma Süresi: 3 Dakika

enerji tasarrufu cihazı

Dünya üzerindeki enerji kaynaklarının giderek tükenmesi enerji tasarrufu hakkında bilinçlenmeyi gerektiriyor. TİS akıllı ev sistemleri ile enerji tasarrufu nasıl daha kolay bir hale gelebilir noktasında sizlere enerji tasarrufu cihazı nı sunar.

Özellikle kış aylarında havaların soğuması ile birlikte evlerdeki enerji tüketimi de artmaya başlıyor. Kışın evinizdeki enerji tüketiminin artmasıyla orantılı olarak faturalarınız da artış gösteriyor. Enerjiyi daha verimli kullanabilmek için birçok yol vardır. Enerji tasarrufu cihazı ile hem bütçeniz için tasarruf sağlamanız hem de enerji tasarrufu yaparak çevreye katkı sağlamanız için bir makale hazırladık.

TİS akıllı ev sistemleri ile enerji tasarrufu yapmak temel amacımız size daha akıllı ve tasarruflu ev çözümleri sunmak. Bizler TİS ekibi olarak sizlerin bir şeyler yapmadan daha kolay nasıl enerji tasarrufu yapabilirsiniz noktasında enerji sensörümüzü ürettik. Peki enerji sensörümüz nedir ve ne gibi yararları vardır. Hep birlikte görelim;

Enerji tasarrufu Cihazı, TIS ES Sensör

TİS enerji tasarrafu cihazı, elektrik tasarrufu sağlar. Bu modül, en son teknolojiyi tasarım ile birleştiren bir başka TIS ürünüdür. Enerji tasarrufu Sensörü, PIR hareket sensörü, ışık sensörü, kuru kontak girişi, sıcaklık sensörü, 360 derece kızılötesi verici, 32 adet mantık ve zamanlayıcı çizgileri içeren zarif bir tasarıma sahip ve en verimli şekilde kullanılmasını sağlayan tavan sensörüdür.

Bu akıllı çözüm, 1 dakika boyunca açık bir kapı veya pencere varsa, bir odada 10 saat boyunca doluluk yoksa klimayı kapatır. Ayrıca, eğer ışık sensörü yeterli güneş ışığı tespit ederse, ışıkları otomatik olarak kapatır. Bu işlemler elektrik tasarrufu sağlar. Ayrıca otomatik sulama sisteminiz var ise günün belirli saatlerinde çiçeklerinizi sulamaktadır. Eğer hava yağmurlu ise otomatik olarak sulama sistemi devre dışında bırakılır ve sizlere bir enerji tasarrufu sağlamış olur. Ve tabiki de her zaman için evinize bir şeyler alıyorsanız enerji tasarruflu olmasına dikkat edin. Ayrıca güvenlik fonksiyonları vardır; Hareketleri algılar, yangın durumunda uyarır ve bir kapı veya pencere açıksa haber verir. Üçüncü taraf sensörleri bu Bus ürünüyle yapılandırılabilir ve 12V çıkışa sahip olduğu için güç sağlayabilir. Böylece, ona bir su / gaz kaçağı sensörü yapılandırabilir ve herhangi bir sızıntı olması durumunda size haber verebilir.

TİS Akıllı Ev Sistemleri ile Enerji Tasarrufu daha kolay ve daha eğlenceli.

9

Kaynak: TİS Türkiye