Bir Sayfa Seçin

Akıllı ev kullanmanın faydaları

  Okuma Süresi: 3 Dakika

Akıllı ev kullanmanın faydaları

Akıllı ev sistemleri evinizde veya işyerinizde güvenliği sağlamak, konforlu ve enerji veriminden faydalanarak yaşamak isteyen bireyler için en akıllı ve pratik yoldur. Akıllı ev kullanmanın faydaları gün geçtikçe tecrübe ediyoruz. Artık günümüzde aklınıza gelebilecek olan bütün cihazlar tek bir platforma üzerinden birbirleriyle etkileşim içinde çalışarak, hayatınıza değer katıp evinizdeki yaşam kalitesini yükseltirler.

Yeni nesil TİS Akıllı Ev Sistemleri, evinizin güvenlik ve emniyetini sürekli olarak takip eder ve uyarı sistemleri ile güvence altına alır. Oluşabilecek her türlü tehlikeye karşı TİS Akıllı Ev Sistemleri “yangın, su baskını, gaz kaçağı, hırsızlık” birçok konuda size akıllı çözümler sunar. Güvenilirliğin yanı sıra evinizde bulunan aydınlatma, ısıtma-soğutma sistemlerini de uzaktan yönetmenizi sağlar. Ek olarak perde, panjur, TV vb. multimedya araçları gibi elektrikle çalışan tüm cihazların da kontrolünü sağlar.  Üstelik, dilediğiniz rapor ve uyarıları size göndererek gereksiz enerji harcamanızın da önüne geçebilir ve tasarruf sağlamanıza yardımcı olur.

Tüm bu yüksek güvenlik ve konfor hizmetlerinin kontrolü, internet erişiminizin olduğu her yerden cep telefonu, tablet veya bilgisayarınız aracılığıyla sağlanır. Böylece akıllı ev kullanmanın faydaları birkez daha karşımıza çıkmış olur.

Peki sizlere TİS Akıllı Ev Sisteminin faydaları ndan bahsedelim mi!

  • Gaz ya da su sızıntısı olduğunda ana vanayı kapatabilir size haber verebilir,
  • Siz evde yokken oluşabilecek herhangi bir güvenlik uyarısını haber verir ve sisteminize uzaktan bağlanıp evde bulunan kameralarla evinizi canlı olarak izlemenize olanak sağlar,
  • Evinizi siz yokken havalandırabilir,
  • Tek bir noktadan evdeki tüm ışıkları (dışarıdaki ışık seviyesine de bağlı olarak) kontrol edebilir,
  • Hava kararınca perdeleri çekebilir,
  • Oda da olmadığınızda ışığı ve klimayı kapatabilir,
  • Topraktaki nem durumuna göre gerekirse bahçenizi sulayabilir,
  • Unuttuğunuz takdirde ütünün bağlı olduğu prizin elektriğini kesebilir,
  • Güvenlik amaçlı olarak, programlanan senaryoya göre, siz evde yokken değişik odaların ışıklarını belirli aralıklarla yakıp söndürebilir, ya da TV’yi açıp kanalları değiştirip, geri kapatabilir.

Bu sistem ile daha birçok senaryo programlayabilir, aynı zamanda da kontrol etmek istediğiniz klima, otomatik perdeler, vanalar, ses ve görüntü sistemlerini, sistemin dokunmatik kontrol paneli ile evden ya da İPhone, ipad, Android yazılımlı diğer mobil cihazlarla veya bilgisayar ile bulunduğunuz her yerden ve her zaman kontrol edebilirsiniz. Akıllı ev kullanmanın faydaları, bir kez daha görerek lüks değil bir ihtiyaçtır diyoruz.

TİS Akıllı Ev Sistemlerin her zaman savunduğu gibi akıllı ev sistemleri sizin için bir lüks değil artık ihtiyaç haline dönüşmüştür.

9

Kaynak: TİS Türkiye