Bir Sayfa Seçin

Çok amaçlı müzik denetleyicisi.

TİS Ses sistemi dahili stereo amplifikatörü 2x25 watt, FM radyo, SD kart mp3 okuyucu, USB mp3 okuyucu, 2 tane AUX girişi ve değişken bir AUX çıkışına sahiptir.

 

 

 

 

TİS akıllı ev Ses Sistemi, evinizi bir konser salonu gibi

Müzik, evinizi hayata döndürür. Çevreye ruh verir. Son birkaç on yılda birçok türde ses cihazı tanıtıldı. Fakat bu, akılda tutulan seslerle yapıldı. TİS akıllı ev Ses Sistemi, evinizi bir konser salonu gibi ses çıkaran ve anlarınızı renklendiren birçok özelliğe sahip yeni bir ray tipi modülüdür.
Bu cihaz dahili 2x25W stereo amfi ve SD kart, mp3 okuyucusuna sahiptir ve FM radyoyu destekler. Yüksek kaliteli TİS ses sistemiyle, tam olarak bahçede arkadaşlarınızla tatil yaparken takılmak için ihtiyacınız olan şeydir. Evinizin her yerindeki hoparlörler, bu müzik çalara bağlanabilir ve kullanılabilir.

açıklama

Açıklama

özellikleri

Özellikleri

video

Video

ürün detayı

Ürün Detayı

dokümanlar

Dokümanlar

firmware

Firmware

TİS akıllı ev Ses Sistemi son derece kullanıcı dostudur

ses sistemiBu çözüm, herhangi bir harici amplifikatör ile yapılandırılabilir kılan değişken AUX çıkışlarla donatılmıştır.
Aynı zamanda bir TV çıkışına bağlanabilen AUX girişlere sahiptir, böylece yemek pişirirken en sevdiğiniz TV programını dinleyebilirsiniz. Mutfaktaki hoparlörü TIS Ses Sistemine bağlayın ve performansının keyfini çıkarın. Sadece yemekleri unutmadığınızdan emin olun!
TIS Ses Sistemine, bir SD kart bağlayın. Çocuklarınız uyumadan önce hikayelerini dinleyebilirler. TIS akıllı ev Ses Sistemi son derece kullanıcı dostudur ve uzaktan kumanda ile de çalıştırılabilir.
TIS uygulaması ile yönetilebilir. Bu uygulamayı cep telefonunuza yükleyin, böylece bazı ev işlerini yaparken en sevdiğiniz şarkıyı dinleyebilirsiniz.
Bu çözüm TİS-BUS ağı ve su kaçağı sensörleri gibi diğer bazı eklenti (Third Party) cihazlarla yapılandırılabilir. Balkon kapısını açık bıraktıysanız, bu modül sizi bilgilendirir. Ayrıca, evin içinde bir yerde su kaçağı varsa sizi uyarır. Bu özellik güvenlik ve enerji tasarrufu amacıyla önemlidir.
En sevdiğiniz arka plan müziğini farklı durumlar için ayarlayın ve TIS Ses Sistemi ile istediğiniz ortamı yaratın ve kaliteli yaşamın tadını çıkarın.

wdt_IDÖzellikAçıklama
1Model:AMP-5S1Z-MTX
2SD Hafıza:Evet
3USB Giriş:Evet
4Radyo:Evet
5Hoparlör Çıkış:Evet - 2 Tane - 8ohm
6Ses Giriş:Evet - 2 Tane
7Ses Çıkış:Evet
8Senaryo:Evet
9Anten Giriş:Evet
10Material:Plastik
11Kablosuz Bağlantı:Hayır
12Akıllı Ağ:TİS-BUS
s

Daha fazla bilgi edilmek için okların üstene tıklayın!

;

Sağ Hoparlör Girişi

;

Sol Hoparlör Girişi

;

AUX ses çıkışı

;

Radyo için Anten Girişi

=

Akıllı ağ (BUS) konnektörü

<

PRG Butonu ile adres çakışmasını çözme imkânını sağlar.

;

PRG Led ışığı bu modülünün vaziyetini görüntüler. Eğer kırmızı yanıp sönerse, ses sistemi modülünün adresi başka bir cihazla çakışmıştır; eğer yeşil yanıp sönerse doğru çalışmaktadır.

<

Birinci AUX Ses Girişi

:

İkinci AUX Ses Girişi

=

24v DC 2.5Ampere güç kaynak girişi

DATASHEET

KABLOLAMA ŞEMASI