Bir Sayfa Seçin

HVAC (Isıtma, havalandırma ve iklimlendirme)

Sıcaklık kontrolünde vazgeçilmez partneriniz.
İç mekanlarda konfor sağlayan teknoloji budur.
Bir HVAC modülü, villalarda, apartmanlarda, otellerde, orta ila büyük endüstriyel binalarda ve ofislerde merkezi klima kontrolünün önemli bir parçasıdır.

 

 

 

 

 

HVAC Nedir? Nasıl Çalışır?

TİS Akıllı ev sistemleri, müşterilerin akıllı gereksinimlerini karşılamak için çözümler tasarlamayı amaçlamaktadır. HVAC Nedir? Nasıl Çalışır? HVAC Modülümüz, nerede olursanız olun konforu sağlamak için birçok verimli özelliğe sahip bir tasarımdır. HVAC, 0-10V damperleri, klima santralleri (AHU) ve kanal ayırma sistemlerini kontrol etmek için akıllı bir çözümdür.
Bu modül, birden fazla fan hızını (düşük, orta, yüksek), soğutma, ısıtma ve yardımcı kontakları kontrol etmek için 6 röleye sahiptir. Yardımcı kontağın hem nem giderici hem de ısıtma veya soğutma pompası için yapılandırılabileceğini unutmayın. Örneğin, iki aşamalı bir klima, iki seviye sunar: yüksek ve düşük. İhtiyacınız olduğunda tam kapasiteyle çalışır ve ihtiyacınız olmadığında daha düşük bir seviyede çalışır (Bu Modül, klimayı sıcak yaz günlerinde en yüksek hızda ve ılık bahar günlerinde düşük hızda çalıştırır).

açıklama

Açıklama

özellikleri

Özellikleri

video

Video

ürün detayı

Ürün Detayı

dokümanlar

Dokümanlar

firmware

Firmware

HVAC Modülü, akıllı dijital dünyadaki en son yenilikler

Bu Modülü ayrıca, Luna paneli gibi diğer duvar termostatlarıyla çalışırken yardımcı olan harici bir sıcaklık sensörüyle donatılmıştır. Tek başına bir oda ısıtma hesaplayıcısı olarak da işlev görebilir (bir odadaki ortalama sıcaklığı gösterir). Bu, yatak odanıza takılan HVAC Modülünün oturma odasındaki Luna paneline bağlanabileceği anlamına gelir. Sonuç olarak, her iki oda da ölçeğine göre ısıtılır ve hiç biri fazla ısınmaz.
Bu özellik, HVAC Modülünü alışveriş merkezleri ve restoranlar gibi ticari projeler için çok pratik bir cihaz yapar. Bu alanlarda duvar termostatlarına ihtiyaç yoktur.
Bu akıllı modül ayrıca, bir elektrikli cihazın performansının zaman aralığını (saat başı) gösteren enerji tüketiminin kaydını tutar.
Ayrıca zamana özgü eylemleri sağlayan bir zamanlayıcıya sahiptir. Örneğin, bu Modülü, eviniz nemli olduğunda nemini alacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Ek olarak, bu modül TIS-Bus Protokolü ile yapılandırılabildiğinden, kontrolünüzde herhangi bir sınırlama yoktur. Örneğin, iç mekan lüks spa odanızdaki havalandırma ve klima sistemini, uygun bulduğunuz sıcaklığa göre çalışacak şekilde ayarlayabilirsiniz.
Ayrıca, acil durumlarda test yapmak ve manüel kontrol için üzerinde ki düğmelerini kullanabilirsiniz.
Bu HVAC Modülü, akıllı dijital dünyadaki en son yeniliklerin keyfini çıkarmanız için buradadır.

 

wdt_IDÖzellikAçıklama
1Model:Air-1İRE-T, Air-2İRE
2Aydınlatma Kontrolü:Hayır
3Klima Kontrolü:Evet
4Yerden ısıtma Kontrolü:Evet - Termostat Üzerinden
5Perde ve Panjur Kontrolü:Hayır
6Senaryo:Evet
7Material:Plastik
8Kablosuz Bağlantı:Evet
9Akıllı Ağ:TİS-Air WİFİ
10Çıkış:1 ve 2 Tane - modele bağlı
11Giriş:1 Tane - Sıcaklık Sensorü için (Sadece Air-İRE-T Modelde)
s

Daha fazla bilgi edilmek için okların üstene tıklayın!

;

ısıtma/soğutma modunun röleleri

;

Fan hızı röleleri

=

Akıllı ağ (BUS) konnektörü

=

Bu butonları basarak fan hızı ve ısıtma/soğutma rölelerini  açıp ve kapatır.

;

Bu led röle kanalının açık veya kapalı olduğunu görüntüler.

=

PRG Butonu ile röle modülünü kolay programlama, adress çakışmasını çözme ve bir çok daha fonksiyonu yapabilir.

<

PRG Led ışığı röle modülünün vaziyetini görüntüler. Eğer kırmızı yanıp sönerse, röle modülünün adresi başka bir cihazla çakışmış; eğer yeşil yanıp sönerse röle modülü doğru çalışmaktadır.

<

Vidalı akıllı ağ girişi (BUS)

:

Sıcaklık sensör girişi

:

0-10 volt arasında analog voltaj çıkışı

DATASHEET

TANITIM BROŞUR

KABLOLAMA ŞEMASI

0/5 (0 Reviews)