Bir Sayfa Seçin

Oda kontrol Ünitesi 8 Röle Çıkışı 8 Kuru Kontak Girişi

Oda Kontrol Ünitesi Modülü

Ticari ya da konut olsun, büyük projeleri yönetirken, tasarım ve yönetim çok önemlidir çünkü hem karakterimize en çok benzeyen bina mülklerinden hoşlanırız hem de büyük projeleri yönetmek çok fazla çaba gerektirir. Çok sayıda gelişmiş tesis ve elektrikli cihazın mevcudiyeti ile, alışveriş merkezleri, restoranlar, oteller ve diğer büyük ticari yapılar gibi projeler tasarlamak eskisinden çok daha uygundur. Ancak ekonomi, kalite, dayanıklılık ve garanti konularının dikkatlice düşünülmeleri gerekir. Bunların hepsi TİS üreticilerinin yeni dijital çözümler tasarlarken dikkat ettiği unsurlardır. Oda Kontrol Ünitesi (RCU) Modülü, birçok gereksinimi karşılayacak çeşitli özelliklere sahip, bu akıllı ürüne örnektir.
Oda Kontrol Ünitesi Modülü, RCU-20R-20Z-IP, RCU-24R-20Z ve RCU-8in-8out dahil olmak üzere farklı modellerde bulunur.

açıklama

Açıklama

özellikleri

Özellikleri

video

Video

ürün detayı

Ürün Detayı

dokümanlar

Dokümanlar

firmware

Firmware

Oda Kontrol Ünitesi Modülü, Akıllı, organize ve çok fonksiyonlu

RCU-20R-20Z-IP, 20 kanal giriş ve çıkışına sahiptir; Böylece, bir otomasyon projesindeki hemen hemen her şeyi kontrol edebilir. Oda Kontrol Ünitesi Modüller piyasada bulunan tüm sensörler, ışıklar, fancoil, perdeler, panjurlar ve motorlarla uyumludur. Bu birim enerji tüketimini izleyerek ve azaltarak aynı zamanda tüm fonksiyonları yerine getirerek geniş bir alanı kontrol edebilir.

RCU-20R-20Z-IP, oteller için en iyi ve en uygun maliyetli çözümdür. Otelinizin konforunu arttırın. Normal duvar anahtarlarını bu çözüme bağlayın ve akıllı hale getirin.
Oda Kontrol Ünitesi Modülü, RCU-20R-20Z-IP model, aynı zamanda bir binanın farklı parçalarının tek bir platform üzerinden bağlanmasını ve kontrol edilmesini sağlayan bir IP-Portu ile donatılmıştır. Örneğin, bir otelde, tüm konuk odaları sadece yazılımımız kullanılarak bağlanabilir ve yönetilebilir. Bu yetenek, konuk odası yönetimini önemli ölçüde geliştirir.

Oda Kontrol ÜnitesiAyrıca, İnternet’e bağlanabilir ve belirlenmiş bir programa göre programlanmış eylemleri gerçekleştirme yeteneğine sahiptir. Örneğin, toplu konut projelerinde, her daire ayrı ayrı optimize edilebilir. Bu özellik çok fazla enerji tasarrufu sağlar.
Diğer iki model (yani, RCU-24R-20Z ve RCU-8in-8out) giriş ve çıkış kanalları (sırasıyla 24 kanal çıkışı / 20 kanal girişi ve 8 kanal çıkışı / girişi, sırasıyla 0-10V çıkış kanalı ile) ve farklı kapasitelere sahiptir. Bir projenin büyüklüğüne ve gereksinimlerine göre seçilmelidir.

Tüm RCU Modüller, projenize en iyi uyacak şekilde özelleştirilebilir. Örneğin, dimmerler bunlara eklenebilir, böylece dairelerde tavan fanı ve ışık kısma kontrolü etkinleştirilir. Ek olarak, acil kontrolü sağlamak için bu modüllere 2 yan düğme yerleştirilmiştir.
Oda Kontrol Ünitesi Modülüller, günde, ayda ve yılda ne kadar enerji tüketildiğini size bildirir. Etkili enerji yönetimi politikaları geliştirmenize ve uygulamanıza yardımcı olacak bir tüketim raporu sunarlar.

Mükemmel ve dayanıklı işlevselliğe sahip bu akıllı çözüm, projenizi optimize etmeye yardımcı olur. Tasarlamayı ve yönetmeyi göreceli olarak kolaylaşır; oteliniz, restoranınız, alışveriş merkeziniz vb. tam istediğiniz şey olur. Oda Kontrol Ünitesi Modülü, Akıllı, organize ve çok fonksiyonlu.

wdt_IDÖzellikAçıklama
1Model:Air-1İRE-T, Air-2İRE
2Aydınlatma Kontrolü:Hayır
3Klima Kontrolü:Evet
4Yerden ısıtma Kontrolü:Evet - Termostat Üzerinden
5Perde ve Panjur Kontrolü:Hayır
6Senaryo:Evet
7Material:Plastik
8Kablosuz Bağlantı:Evet
9Akıllı Ağ:TİS-Air WİFİ
10Çıkış:1 ve 2 Tane - modele bağlı
11Giriş:1 Tane - Sıcaklık Sensorü için (Sadece Air-İRE-T Modelde)
s

Daha fazla bilgi edilmek için okların üstene tıklayın!

=

Birinci kanal röle girişi; elektrik yükünüze göre 220volt AC, 12 volt DC vb. olabilir.

;

Birinci kanal röle çıkışı; bu kısmı elektrik kablosu ile elektrik yüke bağlanır.

=

Akıllı ağ (BUS) konnektörü

=

Bu butona basarak röle modülün birinci kanalını açıp/kapatır.

;

Bu led kanalın açık veya kapalı olduğunu görüntüler.

=

PRG Butonu ile röle modülünü kolay programlama, adress çakışmasını çözme ve bir çok daha fonksiyonu yapabilir.

<

PRG Led ışığı röle modülünün vaziyetini görüntüler. Eğer kırmızı yanıp sönerse, röle modülünün adresi başka bir cihazla çakışmış; eğer yeşil yanıp sönerse röle modülü doğru çalışmaktadır.

:

8 adet kuru kontak girişi

<

Vidalı akıllı ağ girişi (BUS)

DATASHEET

BROŞUR

KABLOLAMA ŞEMASI