Bir Sayfa Seçin

TİS Projeksiyon Asansörü

ile uzaktan kumandalı olarak misafirlerinizi etkileyin

Projeksiyon Asansörü

İnce stilinin altında daha fazla işlev göreceksiniz. Verimli ve kullanımı pratiktir. Sadece bir dokunuşla ışıkları, perdeleri kontrol edebilir ve ruh halinizi yansıtabilirsiniz. Bunların dışında, WiFi doğrudan bağlantı ve enerji sayacı vardır. Bunların üstüne, İOS ve Android işletim sistemi ile uyumludur.

Projeksiyon Asansörü uzaktan kumanda sistemi ile tavan boşluğuna monte edilerek düzenlenen oldukça kolay ve rahat kullanımı olan asansör sistemidir. Projeksiyon asansörü kabin içerisine çıkarılıp gizlenme özelliğine sahiptir. Sistem tavanın içerisine düzenlenerek bir yerden aşağı doğru indirilmek üzere tasarlanmıştır. Tekrarlanan kurulumlara gerek kalmaz ve bir kere monte edilir. Kabin içerisinde gizli kaldığı için kullanılmadığı zamanlarda etrafa görüntü kirliliği yapmaz.

açıklama

Açıklama

özellikleri

Özellikleri

video

Video

ürün detayı

Ürün Detayı

dokümanlar

Dokümanlar

firmware

Firmware

Projeksiyon Asansörü Nasıl Üretiliyor?

Projeksiyon AsansörüProjeksiyon Asansörü çelik malzemeden üretilmiştir. Bu sebepten dolayı kullanımı da oldukça güvenilirdir. Motor kısmı sessiz ve dengeli çalışan bir sistemle tasarlanmıştır. Projeksiyon sistemleri güven ve denge amacıyla dört makaslı olarak üretilmektedir. Yüksek kalitede olmakla beraber yaklaşık 3 amper değerinden daha az elektrik çekerek özel durumlarda da ölçülendirme yapılabilmektedir. Bu sistemler cihazlar için özel olarak üretilmekte, asma ve klasik tavanlarda kullanımı oldukça kolay ve rahattır.

Projeksiyon Liftinin Kullanım Alanları Nerelerdir?

Projeksiyon lifti cihazlar için özel olarak üretilmektedir. Sistem asma ve klasik tavanlarda kullanımı rahat olduğu için oteller, konferans ve toplantı salonları, ofisler ve teknelerde kullanılmaktadır.

Projeksiyon Asansörü Nasıl Kullanılır?

İstenilen ağırlık ve ebatlarda bulunan sistemi tavandan aşağı 1 metre kadar indirebilir veya istenilen yerde durdurarak kullanılabiliyor. Ortalama genişliği 45 cm ve derinliği ise 15 cm civarında olduğundan dolayı pek yer kaplamaz Projeksiyon liftini uzaktan kumanda etmesini sağlayan sistemleri Projeksiyon liftini üreten firmalarda bulunmaktadır. Ayrıca tavan içerisinde gizli kaldığından dolayı her mekânda oldukça rahat kullanımı vardır. Eğer sistemin görünmesi istenmiyorsa monte edilen zemin en az 45 cm derinliğinde ve 60 ebatlarında boşluk bırakılarak monte edilmesi gerekiyor.

  • Lift Genişliği: 45cm, Lift Derinliği: 58cm
  • Motorlu ve Uzaktan Kumandalı
  • Monte Edildiği Tavandan Max. 1mt Aşağıya İnebilir ve İstenen Yerde Durabilmesi İçin Ayarlanabilir.
  • Max: 45cm Genişliğinde, Max: 36cm Derinliğinde ve Max: 15cm Yüksekliğinde Projeksiyon Cihazları ile Kullanılabilir.
  • Liftin Görünmesi İstenmiyor ise Monte Edildiği Zeminde En Az 45 cm Derinliğinde ve 60x60cm ebatlarında Boşluk Olması Gereklidir.
wdt_IDÖzellikAçıklama
1Model:TIS-PRJ-LFT-15K-130
2Perde Kontrolü:Hayır
3Senaryo:Evet
4Material:Metal
5Kablosuz Bağlantı:Hayır
6Akıllı Ağ:TİS-BUS
7Çıkış:Hayır
8Giriş:Hayır
s

Daha fazla bilgi edilmek için okların üstene tıklayın!

:

220volt güc girişi

:

Kuru kontak kontrol girişi

:

TIS Bus Akıllı ağ girişi

;

PRG butonu ile cihazın adres çakışmasını bilgisayar olamadan çözülebilir.

TANITIM BROŞUR

KABLOLAMA ŞEMASI

0/5 (0 Reviews)