Bir Sayfa Seçin

Hava durumu hakkında bilgi ister misin? Kendi hava tahmincinizi alın

TIS meteoroloji istasyonu size yağmur ve rüzgar yönü hakkında bir fikir verebilir ve dış sıcaklık sensörü, sayaç ve zamanlayıcıya sahiptir.

 

 

 

İlgi alanlarınız daima izlenecek ve korunacaktır

Mantıklı olun ve TIS meteoroloji istasyonundan yararlanın. İşletmenizi, hava koşullarında ani ve beklenmedik değişikliklere karşı koruyun.

Verimli maliyet tasarrufu ve çevre dostu

Hava durumunu izlemenize yardımcı olur. Örneğin, bu cihaz yağmuru algılayabilir, böylece maliyetleri düşürmek ve çevrenin doğal kaynaklarını kullanmasına yardımcı olmak için su kanallarını kapatır.

Yüksek ve kuvvetli rüzgar algılandığında,

bu cihaz kepenklerinizi otomatik olarak kapatacağından, evin iç kısımları güvenlidir.

Cildinizi güneş ışınlarından çok, ultraviyole ışınlarından koruyun

UV güneş endeksini tespit edebilir ve dışarı çıkıp çıkmamanız konusunda size rehberlik eder.

Evinizdeki nemi izleyin ve bakterilere karşı koruyun.

Genellikle nemli, ılık koşullarda meydana gelen mantarların neden olduğu küf oluşumundan kaçının.

TİS meteoroloji istasyonunun anatomisi

 

 

“Tetikte Kal, Güvende Kal”

TİS meteoroloji istasyonu sizi aşırı soğuk gibi durumlar konusunda uyaracaktır.

TİS Meteoroloji İstasyonuyla En son hava durumu

TİS Meteoroloji İstasyonuyla, en son hava durumu haberleri hakkında, kişisel tahminciniz ile haberdar olun. Hava durumu hakkında bir konuşma başlatmak için ilk kişi olmaktan hoşlanıyorsanız, bu yeni TİS akıllı cihazını seveceksiniz. Hava İstasyonu, size ihtiyaç duyabileceğiniz tüm hava durumu bilgilerini veren dışa monte bir çözümdür.

Bu sensör rüzgar hızı ve yönü, ışık durumu, sıcaklık, nem, UV ve yağmur için bir endekse sahiptir.

Bu cihaz yalnızca tüm hava durumu verilerinizi çevrimiçi olarak rapor etmekle kalmaz, aynı zamanda yeni hava durumlarına otomatik olarak yanıt vermek için harekete geçebilir. Örneğin yağmurlu günlerde fıskiyeleri açmayacak ve su israfını önlemenize yardımcı olacak şekilde ayarlanabilir. İç mekan sıcaklıklarını dış mekan sıcaklıklarına göre ayarlayarak enerji tasarrufu yapmanıza yardımcı olabilir. Örneğin, gün içinde ısındığında veya geceleri soğuduğunda, akıllı Hava İstasyonu'nuz mümkün olduğu kadar az enerji kullanırken konforlu bir şekilde kalması için iç ortam sıcaklığınızı otomatik olarak ayarlayacaktır.

açıklama

Açıklama

özellikleri

Özellikleri

video

Video

ürün detayı

Ürün Detayı

dokümanlar

Dokümanlar

firmware

Firmware

Meteoroloji istasyonu dış mekan nemini algılar

meteoroloji istasyonuMeteoroloji istasyonu Evinizi Dış Koşullara Göre Kontrol Edebilirsiniz. Hava durum İstasyonu, ayrıca şiddetli havalarda evinizi korur. Yüksek hızlı rüzgarlar varsa, tüm panjurlar ve pencereler kapatılır ve uyarılırsınız. Ayrıca, sıcaklık çok yüksek veya çok düşük olursa size haber vererek, UV sensörü endeksin zararlı seviyelere ulaştığını algılarsa sağlığınızı da koruyacaktır. Böylece yeterince güneş kremi sürdüğünüzden emin olabilirsiniz. Bu aynı zamanda boruları ve mobilyaları, sıcaklık ve ışık değişimlerinden kaynaklanan ani ve kademeli hasarlardan korur.

Bu çözümün en önemli özelliklerinden biri, küf önleyici özelliğidir. Küf duvarların içinde büyüdüğü ve nem tarafından hızlandırıldığı için nemi uygun bir seviyede izlemek ve korumak çok önemlidir. Meteoroloji istasyonu dış mekan nemini algılar, klimayı kuru moda ayarlayabilir ve nem çok fazla artarsa nem alma cihazını açabilir. Bu özellik, meteoroloji istasyonunu tarım, kuşçuluk ve diğerleri gibi diğer sektörler için yararlı kılar. Örneğin, kuşçuluk gibi bir alanda, hava nemi doğru seviyede tutulmazsa, binanın içeriği önemli ölçüde zarar görür. Bu hava durumu tahmincisi, çıkarlarınızı korur ve sizi hava durumu değişikliklerine hazırlamanızı sağlar. Hiç kimse hava koşullarında beklenmedik değişimlerden hoşlanmaz ve bu nedenle bu cihaz işinizde uzman bir asistan olabilir.

Müşterilerimize sadık kalmak için ihtiyaçlarına ve ilgi alanlarına en iyi şekilde hizmet eden teknolojiler geliştirmemiz gerektiğine inanıyoruz. Güvende olmak için birinin uyanık olması gerektiğini biliyoruz. Hava İstasyonu, güvenli ve sağlıklı bir yaşam ve iş deneyiminin keyfini çıkarmanıza yardımcı olmak için buradadır.

wdt_IDÖzellikAçıklama
1Model:TIS-WS-71
2Sensörler:Güneş, Rüzgar yöne ve hızı, Yağmur, Sıcaklık, Nem
3Senaryo:Evet
4Material:Plastik
5Kablosuz Bağlantı:Hayır
6Akıllı Ağ:TİS-BUS
s

Daha fazla bilgi edilmek için okların üstene tıklayın!

;

Yağmur algılayan kısım

;

Rüzgar yönü algılayan kısım

;

Rüzgar hızı algılayan kısım

=

Güneş UVsini ölçen kısım

=

Monte edilen kısım

<

Nem sensörü

<

Sıcaklık sensörü

DATASHEET

TANITIM BROŞUR

KABLOLAMA ŞEMASI

KURULUM TALİMATI