Bir Sayfa Seçin

TİS, TV, DVD ve split klima için

Elektrik akımı sensörlü IR verici (TIS-IR-CUR) ve Sıcaklık sensörü girişi ile donatılmış kızılötesi verici (TIS-IRE-T) sunar.

TİS-BUS ürünü olan  Kızılötesi Verici

Birlikte veya ayrı ayrı çalışan elektrikli cihazlarınızı en uyumlu şekilde kontrol etmedeki en son gelişmelerden yararlanmak ister misiniz? İşte ihtiyacın olanız şey. Split Klima, TV, ev sinema sisteminizi ve diğer cihazlarınızı en yüksek kalitede performansa göre kontrol etmek için TİS-BUS ürünü olan IR Verici. Kızılötesi Verici ile TV, Klima ve tüm IR Cihazları kontrol edebilirsiniz.

Bu cihaz Samsung, Sony, LG, vb. gibi global markalarla uyumludur.

açıklama

Açıklama

özellikleri

Özellikleri

video

Video

ürün detayı

Ürün Detayı

dokümanlar

Dokümanlar

firmware

Firmware

Kızılötesi Verici, orkestra lideriniz olabilir

kızılötesi vericiBu ürün bir IR verici portuna ve bir sıcaklık sensörüne sahiptir. Bu, onunla herhangi bir kızılötesi cihazı kontrol edebileceğiniz anlamına gelir ve evinizin split klimasını yönetmek istiyorsanız, sıcaklık sensörünün size yardımcı olması, hiçbir enerjinin boşa harcanmamasını ve oda sıcaklığının her zaman sizin için uygun ve sabit durumda olmasını sağlamak için vardır. Örneğin, hastane gibi büyük bir binada, split klima sistemini iç ortam sıcaklığına göre kontrol etmek için bir dizi TİS-BUS IR verici birlikte bağlanabilir. Hava sıcaklığı değiştiğinde fan hızı kolayca değiştirilebilir. Bu şekilde, enerji tüketimi optimize edilir ve hastane ortamı hoş kalır.

Ayrıca, uzaktan kumandaları kullanmaktan sizi sınırlamazlar. Onları yönetmek için hem bir Kızılötesi Verici hem de cihazın kendi uzaktan kumandasını kullanabilirsiniz. Bu seçenek klasik teknolojiyi sevenler için ya da sadece uzaktan kumandaları daha güvenilir bulabilenler için uygundur.

Bu TİS-BUS ürününün bir diğer özelliği de programlamaya açık olmasıdır. Belirli bir zamanda gerçekleşecek belirli bir eylemi tanımlayın ve modern yaşam tarzınızda size yardımcı olmasına izin verin. Soğuk kış sabahlarında, gittiğinizde mağazanın sıcak ve konforlu olduğunu hayal edin. Mağazaya işe geldiklerinde ısınmasını beklemeleri gerekmiyorsa, personeliniz memnun olmaz mıydı? split Klima, onlar gelmeden on beş dakika önce otomatik olarak açılabilir.

Kızılötesi Verici, orkestra lideriniz olabilir. Enerji tüketiminde önemli bir azalma ile birlikte, en rahat şekilde düzgün çalışmasını sağlamak için kızılötesi aygıtları yönetir.

wdt_IDÖzellikAçıklama
1Model:TIS-IR-CUR, TIS-IRE-T
2Aydınlatma Kontrolü:Hayır
3Klima Kontrolü:Evet
4Yerden ısıtma Kontrolü:Evet - Termostat Üzerinden
5Perde ve Panjur Kontrolü:Hayır
6Senaryo:Evet
7Material:Plastik
8Kablosuz Bağlantı:Hayır
9Akıllı Ağ:TİS-BUS
10Çıkış:1 Tane
11Giriş:1 Tane - Sıcaklık Sensorü için (TİS-İRE-T Modelde) ve Elektrik akımı ölçü için (TİS-İR-CUR Modelde)
s

Daha fazla bilgi edilmek için okların üstene tıklayın!

=

TIS-Bus Akıllı ağ girişi

<

IR Gönderici göz girişi

<

TIS-IRE modelde bu girişle elektrik akımını ölçer. TIS-IRE-T modelde sıcaklık sensör girişidir.

DATASHEET

TANITIM BROŞÜR

KABLOLAMA ŞEMASI

0/5 (0 Reviews)