Bir Sayfa Seçin

Ev güvenliği en önemli şeydir

TİS Güvenlik modülü, tüm sensörlerle iletişim kurmak için gelişmiş alarm mantığı kullanarak villalar veya diğer büyük alanlar için gelişmiş güvenlik sağlamak üzere tasarlanmıştır.

 

 

 

 

 

Akıllı ev sistemi ve güvenlik sisteminin entegrasyonu

Ya eve her geldiğinizde, yerleşim alanınızın her tarafında, sensörleri devreye almak sadece bir parmak ucu uzakta olduğunuzdan emin olabilirsiniz? Bu doğru. TİS Akıllı Ev Sistemleri, tüm TİS hareket sensörlerini ve dijital girişleri destekleyen bir BUS çözümü olan Güvenlik Modülünü tasarlamıştır.

Bu Modülü, 8 alana bölünmüş 3000'den fazla BUS girişini kapsayabilir. Bu girişler, belirli bir süre boyunca aktif olacak şekilde yapılandırılabilir. Örneğin, duman dedektörünün 7/24 etkinleştirilmesini, arka kapı sensörünün sadece siz uzaktayken aktif olmasını isteyebilirsiniz. Akıllı ev sistemi ve güvenlik sisteminin entegrasyonu, seyahatte olurken evde "varlık senaryosu" yaratabilirsiniz.

açıklama

Açıklama

özellikleri

Özellikleri

video

Video

ürün detayı

Ürün Detayı

dokümanlar

Dokümanlar

firmware

Firmware

TİS Güvenlik Modülüne güvenin

güvenlikGüvenlik Modülü ile bir Entegre Akıllı Alarm Sistemi Kurabilirsiniz. Alarm sisteminizi, tatil, dışarı, gündüz veya gece gibi farklı modlarda devreye alabilir / devre dışı bırakabilirsiniz. Dahili bir saat ile donatılan bu modül, bu modları otomatik olarak devreye sokmak / devreden çıkarmak için de ayarlanabilir. Şirketinizin TIS Güvenlik Modülünü hafta içi her akşam her sabah saat 8'de devre dışı kalacak ve saat 7'de devereye girecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, tatil modu hafta sonları otomatik olarak etkinleştirilebilir.

Bu çözüm binanızın alarm sistemini önemli ölçüde yükseltir. Giriş ve çıkış gecikmeleri, alarm sıfırlama zamanlayıcısı ve zorlama şifresi bu cihazının önemli seçeneklerinden bazılarıdır. Örneğin, sistem eve girme ve sistemi devre dışı bırakma arasında anormal derecede uzun bir gecikme algılarsa, izinsiz giriş olarak tanımlanır ve alarm tetiklenir.

Ek olarak, bu modül otomasyon projenizin çok etkili bir parçası olabilir. Daha iyi anlamak için şunu hayal edin: sistem izinsiz girişin gerçekleştiğini algılarsa, tüm ışıklar yanıyor, hırsız alarmı devreye giriyor ve en yakın karakola otomatik bir çağrı gönderiliyor. Ayrıca, yangın sensörü herhangi bir şey tespit ederse, tüm klima ve fan sistemleri derhal durdurulur, böylece yangının yayılmaması sağlanır.

Güvenliğinizi değiştirin ve yaşam kalitenizi arttırmasına izin verin.

wdt_IDÖzellikAçıklama
1Model:TIS-SEC-SM
2Saat Özelliği:Evet
3Sensörler Yönetim Özelliği:Evet
4Senaryo:Evet
5Material:Plastik
6Kablosuz Bağlantı:Hayır
7Akıllı Ağ:TİS-Bus
s

Daha fazla bilgi edilmek için okların üstene tıklayın!

=

Akıllı ağ (BUS) konnektörü

<

PRG Butonu ile zamanlayıcı modülünü adres çakışmasını çözebilir.

;

PRG Led ışığı zamanlayıcı modülünün vaziyetini görüntüler. Eğer kırmızı yanıp sönerse, zamanlayıcı modülünün adresi başka bir cihazla çakışmış; eğer yeşil yanıp sönerse zamanlayıcı modülü doğru çalışmaktadır.

<

Vidalı akıllı ağ girişi (BUS)

DATASHEET

KABLOLAMA ŞEMASI

KURULUM TALİMATI

0/5 (0 Reviews)