Bir Sayfa Seçin

TİS Röle modülü farklı tipte kanallar ve amperlerle gelirler.

Dağınık kabloları ortadan kaldıran bir dizi bağlantısına sahip olan bu röle modülü dayanıklıdır ve yangın önleyici bir kılıf içerir.

 

 

 

 

Röle modülü çok fonksiyonlu bir modüldür

Paranızın karşılığını en iyi şekilde almanız, özellikle de düzgün çalışamadıklarında hayatınızı ciddi şekilde bozabilecek elektrikli cihazlar söz konusu olduğunda önemlidir. TIS’in yeni inovasyonu, bu sorunu doğrudan akıllı ev ihtiyaçlarınızın tümünü kapsayan tamamen tasarlanmış bir akıllı çözümle hedeflemektedir. Röle modülü akıllı bir ev inşa etmek için ihtiyacınız olan her şeyi sağlar. Termostatınızı, farlarınızı, Fan coil'nuzu ve daha fazlasını estetiğinize uygun bir şekilde yönetin. Röle modülü ile ışıklar, perde ve panjurlar, kombi ve klimanızı kontrol edin.

Kanal sayısına dayanan ve dört tipte (4, 6, 8 ve 12 kanal röle modülü) mevcut olan Röle Serimiz, herhangi bir ev otomasyon sisteminin ayrılmaz bir parçasıdır. Röle modülü çok fonksiyonlu bir modüldür ve evinizin farklı kısımlarını AÇMAK/KAPATMAK için kullanılır. Örneğin, ihtiyaçlarınıza bağlı olarak, bu seri ışıkları, fıskiyeleri, kapı motorlarını, perdeleri, panjurları, fan hızını, yerden ısıtma, su / gaz vanaları, sirenler, flaşörler ve daha fazlasını kontrol edebilir.

açıklama

Açıklama

özellikleri

Özellikleri

video

Video

ürün detayı

Ürün Detayı

dokümanlar

Dokümanlar

firmware

Firmware

Röle modülü manüel programlamaya da açıktır

Çoğu akıllı cihaz belirli bir görevi yerine getirmeye yönelik olsa da, çoklu görev yapabilen çok az sayıda kişi vardır. TIS Röle Serisi, seçkin birkaç üründen biridir ve herhangi bir başka ürünle entegrasyona gerek kalmadan yüksek kaliteli hizmet sunar. Bununla birlikte, birkaç modülü bir araya getirmeyi tercih ediyorsanız, bunu yapmak kolaydır, çünkü her röle modülü bir BUS konektörü vardır, bu da ekstra kablolama ihtiyacını ortadan kaldırır.

Bu seri, serbest voltaj modunda çalışacak şekilde tasarlanmıştır; bu, örneğin bir klimanın ne kadar voltaj çalışması gerektiğinden bağımsız olarak bir rölenin motoru çalıştırması anlamına gelir.

TIS-BUS sistemine bağlıysa, bir rölenin tepkisi yüksek oranda hızlandırılır. Bu, her saniyede çok sayıda komutun işlenebileceğini garanti eder. Örneğin, en sevdiğiniz filmi izlemeye hazırlanırken, müzik çaları kapatmak, TV'yi ve kahve makinesini açmak ve odayı biraz daha sıcak hale getirmek istediğinizi hayal edin. Sistemimiz tüm bu komutları aynı anda işleyebilir.

Bu seri ayrıca bir zamanlayıcı içerir, bu nedenle belirli zamanlarda gerçekleşmesi için en sevdiğiniz veya gerekli eylemleri tanımlamakta özgürsünüz. Akşamları su fıskiyelerinin açılması gerekiyor mu? Programla. Uzakta olduğunuzda bile bahçenizin canlı kalmasına izin verin.

Dahili enerji sayacı bu cihazın başka bir özelliğidir. Günlük, aylık ve yıllık enerji tüketiminizi kaydeder ve raporlar, bu da fazla kullanımdan kaçınmanıza yardımcı olur.

Bir kez, röleler ev aletleri ile yapılandırıldığında, istediğiniz zaman istediğiniz yerden kontrol edebilirsiniz. Her şeyden önce konforu geliştirmek için müşterilerimiz için evinizi uzaktan kontrol edebileceğiniz özel bir mobil uygulama geliştirdik. Örneğin, avluya / garaja girmek üzereyken ön kapıyı açmak veya rüzgarlı olduğunda panjurları / perdeleri kapatmak için cep telefonunuzu kullanabilirsiniz.

Hepsi bu kadar değil. Röle modülü manüel programlamaya da açıktır. Bu çözümde, ışıkları kontrol etmek için acil durumlarda kullanılabilecek düğmeler vardır, bu nedenle eviniz asla karanlık olmaz.

Ev artık bizi barındıran basit ve sağlam bir bina değil. TIS akıllı çözümleriyle ev, tıpkı bizim gibi canlıdır.

Röle modülü

wdt_IDÖzellikAçıklama
1Model:Air-1İRE-T, Air-2İRE
2Aydınlatma Kontrolü:Hayır
3Klima Kontrolü:Evet
4Yerden ısıtma Kontrolü:Evet - Termostat Üzerinden
5Perde ve Panjur Kontrolü:Hayır
6Senaryo:Evet
7Material:Plastik
8Kablosuz Bağlantı:Evet
9Akıllı Ağ:TİS-Air WİFİ
10Çıkış:1 ve 2 Tane - modele bağlı
11Giriş:1 Tane - Sıcaklık Sensorü için (Sadece Air-İRE-T Modelde)
s

Daha fazla bilgi edilmek için okların üstene tıklayın!

:

ilk üç kanalın ortak girişi; elektrik yükünüze göre 220volt AC, 12 volt DC vb. olabilir.

:

ikinci kanal röle çıkışı; bu kısmı elektrik kablosu ile elektrik yüke bağlanır.

=

Bu butona basarak dördüncü kanalı açıp ve kapatır.

;

Bu led röle kanalının açık veya kapalı olduğunu görüntüler.

<

PRG Butonu ile röle modülünü kolay programlama, adress çakışmasını çözme ve bir çok daha fonksiyonu yapabilir.

;

PRG Led ışığı röle modülünün vaziyetini görüntüler. Eğer kırmızı yanıp sönerse, röle modülünün adresi başka bir cihazla çakışmış; eğer yeşil yanıp sönerse röle modülü doğru çalışmaktadır.

<

Vidalı akıllı ağ girişi (BUS)

DATASHEET

TANITIM BROŞUR

KABLOLAMA ŞEMASI

0/5 (0 Reviews)