Bir Sayfa Seçin

Venera Panel İle Kablosuz Akıllı Ev Kontrolünün Keyfini Çıkarın

Venera Kablosuz Akıllı Panel Serisi

Sade ve Şık Tasarım

Minimal tasarımıyla Venera Kablosuz Akıllı Panel evinize şıklık katar

Kolay Kurulum ve Kolay Kullanım

WiFi ağına bağlanın ve Venera Akıllı Panelin kurulumunu hızlıca tamamlayın

Venera Dimmer İle Konforun Tadını Çıkarın

Canlı Renk Seçenekleri

İsteğinize Göre Renk Seçeneklerini Değiştirin.

Karanlıkta Bile Kendini Belli Eder

Karanlıkta parlayan LED ekran ışığı ile gece bulunmayı kolaylaştırır

TİS Mobil Uygulama ile Evinizi Uzaktan Kolayca Kontrol Edin

Evinizin tüm kontrolü bir telefon kadar yakınınızda

Venera Dimmer Panel ile LED Aydınlatmalarınızı Kontrol Edin

Aydınlatma, ortamdaki ambiyansı farkedilir derecede değiştirir. Bir odada çeşitli aydınlatma seçeneklerini yönetecek bir cihaza sahip olmak, farklı ambiyanslar oluşturmak için harika bir çözümdür. TİS akıllı ev sistemleri, size evinizdeki aydınlatma seviyelerini kontrol etmek için kullanılan Venera Kablosuz Dimmer Paneli sunar. Venera dimmer panel ile led lambalarınızı da kontrol edebilirsiniz.

Venera kablosuz dimmer panelde aydınlatmayı kısmak için zarif bir şekilde tasarlanmış üç dokunmatik buton bulunur. Karartma yüzdesini istekleriniz doğrultusunda özelleştirebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken eski anahtarınızı çıkarmak ve onu Venera kablosuz dimmer paneli ile değiştirmek. Paneli, internete bağladıktan sonra evinizdeki aydınlatmaları kolaylıkla kontrol edebilirsiniz

açıklama

Açıklama

özellikleri

Özellikleri

video

Video

ürün detayı

Ürün Detayı

dokümanlar

Dokümanlar

firmware

Firmware

Kablosuz Panel Serisini Üç Adımda Kolayca Kurun

Venera kablosuz panel, çok fonksiyonlu bir dokunmatik akıllı paneldir. Üç kolay adımda kurulumunu yapabilirsiniz: eski anahtarınızı çıkarın, yenisini takın, internete bağlayın ve kontrol etmeye başlayın. Evinizde veya ofisinizde kolayca kurulumunu yaptığınız Venera akıllı panel, ekstra bir kablolamaya ihtiyaç duymaz.

WiFi Anahtar

Etkinleştirmek için yapmanız gereken tek şey paneli cep telefonunuz aracılığıyla bir modeme bağlamaktır. Kurulumu yaptıktan sonra evinizi dilediğiniz yerden kontrol edebilirsiniz. Venera kablosuz panelin yerleşik 2.4 Hz WiFi özelliği vardır ve bu dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman evinize erişebileceğiniz anlamına gelir. Dışarda olduğunuz zaman çiçekleriniz biraz güneş ışığı alsın istiyorsanız, tek yapmanız gereken oturma odanızın perdesini akıllı telefonunuzla uzaktan mobil uygulama ile açmak.

Venera kablosuz panel ile tüm aydınlatma sistemlerinizi kontrol edebilirsiniz.  Venera kablosuz panel, yerel ağınız üzerinden diğer TIS cihazlarına bağlanabilir. Bu, panelin diğer tüm panelleri kontrol edebileceği anlamına gelir ve evinizdeki diğer tüm TIS cihazlarını, telefonunuzdaki uygulama aracılığıyla bu panele bağlanarak kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca, Venera'nın çok kullanışlı bir çevrimiçi zamanlayıcısı vardır. Örneğin, güneş doğduğunda bahçenizdeki ışıkların kapanmasını veya güneş ışınlarının mobilyanıza zarar vermesini önlemek için günün belli zamanlarında perdelerinizi otomatik olarak ayarladığınız zamanlayıcı ile kapatabilirsiniz.

Ek olarak, bu cihazın bir enerji sayacı vardır bu sayede hem aylık hem de yıllık enerji tüketimini sizin için raporlar. Bu da size enerji tüketiminiz ve bunun nasıl daha iyi yönetileceği hakkında fikirler verir.

Ayrıca uzaktan kumanda ile bu akıllı panelleri kontrol edebilirsiniz. Gece, bahçedeki ışıkları yerinizden kalkmadan uzaktan kumanda ile kapatabilirsiniz.

Bu akıllı panel için siyah ve beyaz renk seçenekleri mevcuttur ve led butonun renklerini değiştirebilirsiniz. 256 renk seçeneğinden oluşan geniş bir renk yelpazesi vardır ve ayrıca butonlardaki ledlerin parlaklığını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz, parlaklığı dilediğinizce ayarlayıp, panelin karanlıkta bile görünmesini sağlayabilirsiniz.

Kullanıcı dostu Venera akıllı panel serisi ile hayatınızı kolaylaştırın.

wdt_IDÖzellikAçıklama
1Renk:Siyah - Beyaz
2Aydınlatma Kontrolü:Evet - LED ve CFL lambaları ayarlar
3Klima Kontrolü:Hayır
4Yerden ısıtma Kontrolü:Hayır
5Ses Sistemi Kontrolü:Hayır
6Tema seçimi:Hayır
7TV ve Media Kontrolü:Hayır
8Perde ve Panjur Kontrolü:Hayır
9Senaryo:Hayır
10Güvenlik Sistem Kontrolü:Hayır
11RGB Led Şerit Kontrolü:Hayır
12Enerji ölçer sayfası:Hayır
13Meteoroloji istasyonu sayfası:Hayır
14Dokunmatik Ekran:Evet
15kilitlenebilir:Hayır
16Material:Cam
17Kablosuz Bağlantı:Evet
18Akıllı Ağ:TİS Air - WİFİ

s

Daha fazla bilgi edinmek için okların üstene tıklayın!

=

Bu tuşa dokunarak ışık seviyesini yükseltir.

=

Bu tuşa dokunarak ışık seviyesini azaltır.

<

Bu tuşa dokunarak ışığı açıp kapatır.

<

Bu tuş vasıtasıyla Venera anahtarı WiFi modeme bağlanır.

DATASHEET

TANITIM BROŞÜR

KABLOLAMA ŞEMASI

0/5 (0 Reviews)