Bir Sayfa Seçin

Sertifikalar ve Patentler

TİS Akıllı Ev Sistemleri Ürünlerinin Sahip Olduğu Sertifikalar Ve Patentler.

FCC Logo

FCC Uygunluk Beyanı, FCC etiketi ve FCC markası, Amerika Birleşik Devletleri'nde üretilen veya satılan elektronik cihazlarda kullanılan ve cihazdan gelen elektromanyetik girişimin Federal İletişim Komisyonu tarafından onaylanan sınırlar altında olduğunu onaylayan bir sertifika markasıdır.
FCC etiketi ABD toprakları dışında satılan ürünlerde de bulunur, çünkü bunlar ABD'de üretilen ve ihraç edilen ürünlerdir veya ABD'de de satılmaktadırlar. Bu, FCC etiketini, Federal İletişim Komisyonu ajansının bilinmeyen kişiler için bile dünya çapında tanınır hale getirir.

 

CE Logo

CE İşareti, bu sayfanın üstünde gösterilen semboldür. "CE" harfleri, kelime anlamı olarak "Avrupa Uygunluğu" anlamına gelen Fransızca "Conformité Européene" ifadesinin kısaltmasıdır. Tüm AB resmi belgelerinde "CE İşareti" kullanılır.

Bir ürünün üzerindeki CE İşareti, üreticinin ilgili Avrupa sağlık, güvenlik ve çevre koruma mevzuatının temel şartlarına uygun olduğunu beyan eder.

CE, TIS ürünlerinin aldığı sertifikalardan biridir.

LUNA Series

Weather Station

Wifi-Venera

Energy Meter

 

ROHS Logo

RoHS direktifinin tanımı ve amacı oldukça basittir. RoHS yönergesi, elektronik ve elektronik cihazlarda yaygın olarak kullanılan belirli tehlikeli maddeleri kısıtlamayı amaçlamaktadır. RoHS uyumlu herhangi bir bileşen Kurşun (Pb), Kadmiyum (Cd), Civa (Hg), Hexavalent krom (Hex-Cr), Polibromlu bifeniller (PBB) ve Polibromlu difenil eterlerin (PBDE) varlığı için test edilir. Kadmiyum ve Heksavalent krom için, ham homojen malzemeler seviyesinde ağırlıkça maddenin %0.01'den az olması gerekir. Kurşun, PBB ve PBDE için, ham homojen malzemelerde ağırlıkça hesaplandığında ham malzemenin % 0.1'den fazla olmaması gerekir. RoHS uyumlu herhangi bir bileşen, 100 ppm veya daha az cıvaya sahip olmalı ve cıva, bileşene kasıtlı olarak eklenmemiş olmalıdır. AB'de, bazı askeri ve tıbbi ekipmanlar RoHS uyumluluğundan muaftır.