Venera Kablosuz Termostat

akıllı ev Termostat

VENERA kablosuz Termostat Panel, klimanızın kolayca kontrolünü sağlamak için tasarlanmıştır. Dört standart düğmeyi kullanarak, entegre 1” OLED ekrana sahiptir, sıcaklığı istediğiniz seviyeye ayarlamak için yukarı / aşağı düğmesine basmanız yeterlidir. İstediğiniz sıcaklık seviyesine ulaşıldığından emin olmak için panelin entegre termal sensörü mevcut sıcaklığı gösterebilir ve oda ayar sıcaklığını koruyabilir. Venera termostat ile hem zemin ısıtıcınızı hem de fan coil ünitenizi kontrol edebilirsiniz. Split klimanız veya VRV klimayı kontrol etmek için de programlanabilir.

TIS Şirketi’nin bir diğer akıllı çözümü olan Venera Termostat Paneli, evinizdeki sıcaklık durumu hakkında her şeyi biliyor.

Bu WiFi özellikli duvar termostatı anlaşılır simgelere sahip dört dokunmatik tuş, mevcut iç / dış hava sıcaklıklarını ve fan hızını gösteren zarif bir 1” OLED ekrandan oluşur.

Venera kablosuz termostat kolayeski termostat anahtarınızı yeni tasarlanmış bu cihazla değiştirin, İnternete bağlayın ve ev sıcaklığınızı verimli bir şekilde kontrol edin.

Özellikleri

Direkt Cep Telefon Kontrolü
WiFi Bağlantı
Zamanlama Programı
Split, VRF, Fancoil, Yerden Isıtma, Kombi

Galeri