Aydınlatma durumunu kontrol edin

Akıllı hastane de, aydınlatmalar kontrol edilebilir. Kullanıcı, akıllı anahtar, dokunmatik ekranlar (tablet ve cep telefonu türleri), uzaktan kumandalar, metin mesajları ile ışıkları açabilir veya kapatabilir.

Soğutma ve ısıtma sisteminin kontrolü ve izlenmesi

Akıllı hastane de ile yerden ısıtma, klima vb. dahil olmak üzere tüm soğutma ve ısıtma sistemlerini kontrol edebilirsiniz. Kullanıcı, soğutma ve ısıtma kaynaklarını açıp kapatabilir ve sıcaklığı akıllı tuşlar, dokunmatik ekranlar (tablet ve cep telefonu türleri), uzaktan kumandalar ve yazılı mesajlar aracılığıyla otomatik olarak kontrol edebilir.

Elektrikli panjurların durumunu kontrol edin ve izleyin

Akıllı hastane de perde ve kepenklerin açılıp kapanmasını kontrol edebilirsiniz. Kullanıcı akıllı tuşlar, dokunmatik ekranlar (tablet ve cep telefonu türleri), uzaktan kumanda ve SMS mesajları ile açılabilir veya kapanabilir.

Akıllı ses kontrolü

Bu sistemi kullanarak, bir dizüstü bilgisayar, mobil, tablet gibi kablosuz bağlantı ile radyo veya müzik çalabilirsiniz. Kullanıcı akıllı telefonu, dokunmatik ekranları (tablet tipleri ve cep telefonları), uzaktan kumanda, ses kaynağının türü, istenilen şarkıyı, sesin yoğunluğunu vb. çalabilecek ve kontrol edebilecektir.

Elektrik prizlerini kontrol edin ve izleyin

Bu sistemle, akıllı sisteme bağlı tüm elektrik prizleri açılabilir veya kapatılabilir. Kullanıcı akıllı anahtarlar, dokunmatik ekranlar (tablet ve cep telefonu türleri), uzaktan kumanda ve yazılı mesajlaşma yoluyla akıllı prizleri kesebilir veya açabilir.

Güvenlik sistemini kontrol edin

Bu sistemi kullanarak, normal alarm sistemini kaldırarak akıllı güvenlik sistemini kullanabilirsiniz. Kullanıcı akıllı alarm sistemini akıllı tuşlar, dokunmatik ekranlar (tablet ve cep telefonu türleri), uzaktan kumanda ve SMS ile tanıyabilir veya etkinleştirebilir – devre dışı bırakabilir.