Bir Sayfa Seçin

Jakuzinizin sıcaklığını akılı evinizde görmek ister misiniz! Bu 4'lü sıcaklık sensör modülü ile havanızın kontrolünü sağlayın!

Sıcaklık sensör modülü ile havanızı değerlendirin

4 Adreslenebilir girişi kabul eden son teknoloji ürünü Mini Boyutlu Sıcaklık Ölçüm Modülü. Bu yenilikçi sıcaklık sensör modülü tasarım, herhangi bir üçüncü taraf ekipmanının gövdesi içinde veya bir duvar arkası kutusunun içine herhangi bir yere kolayca monte edilmesini sağlar.

TİS-4T Sıcaklık Sensör modülü ile çalışır ve –50 ila + ve 150 Derece Santigrat arasında geniş sıcaklık aralıklarını kabul eder. Bu Sıcaklık Sensörü Modülü yerden ısıtma, havuz sıcaklığı, şarap mahzeni sıcaklığı, sauna, jakuzi ve daha birçok kullanım için mükemmeldir. Sıcaklık sensör modülü ile havanızı değerlendirin.

açıklama

Açıklama

özellikleri

Özellikleri

video

Video

ürün detayı

Ürün Detayı

dokümanlar

Dokümanlar

firmware

Firmware

Sıcaklık sensör modülü uygulama alanları

Örnek vermek gerekirse; evinizde odalarınızın sıcak değeri ölçmek isterseniz, bu modülü bağladıktan sonra bu sensör modülü ile entegre ettikten sonra odanızın sıcaklık değerini ister uzaktan ister yakından kontrol edebiliyorsunuz. Aynı şekilde havuzunuzun sıcaklık değerini ölçmek istediğinizde de bu modülü havuzun bir tarafına yerleştiriyoruz daha sonrasında 4’lü Sıcaklık Sensör Modülü entegre edildikten sonra havuzunuza girmeden önce sıcaklık değerini ölçebiliyorsanız.

Örneğin bir şarap mahzenine sahipsiniz, ve her gün ya da her hafta gelip şarap mahzeninizin olduğu yerin ısı değerini kontrol etmek zorundasınız, fakat akıllı ev noktasında sıcaklık sensörünü kullandığınızda şarap mahzeninize her gün yada her hafta gidip kontrol etmek zorunda kalmadan uzaktan telefonunuz ya da tabeltiniz aracılığla istediğiniz zaman kontrol erişimini sağlayarak sıcaklık ayarlarını kontrol edebilirsiniz. Ayrıca şaraplarınızın orada ısıya ya da çok soğuğa maruz kalmasını istemiyorsanız, şarap mahzenine bir sıcaklık sensörü yerleştirildikten sonra 4’lü sıcaklık modülü ile  monte ediliyor. Daha sonrasında istediğiniz şekilde uzaktan ya da yakından kontrol edebilirsiniz.

Bir iş çıkışı günü arkadaşlarınızı evinizde bulunan sahunanıza davet ettiniz  fakat evinize gelip sahunanızı kontrol etmeniz aynı zaman da çalıştırmanız ve bu sürede ısımasını bekliyorsunuz, ve böylece vakit kaybediyorsunuz. Akıllı ev noktasında bu sensörü kullanarak uzakyan sahunanaızı otomatik olarak çalıştırarak ısınmasını kolayca sağlayabilirsiniz. Ayrıca sauna ve jakuzinizin sıcaklığını kontrol etmek isterseniz sauna ve jakuzinizin bulunduğu noktalarda  sıcaklık sensörleri yerleştirip bu şekilde ister uzaktan ister yakından kontrol edebilirsiniz.

s

Daha fazla bilgi edilmek için okların üstene tıklayın!

=

Vidalı akıllı ağ girişi (BUS)

<

mini USB girişi vasıtasıyla 4lü kuru kontak modülünün yazılımını güncelleyebilirsiniz.

<

4 adet sıcaklık sensör girişi

0/5 (0 Reviews)